September 2013 yang Awesome!

Selepas Q2 iaitu APRIL,MEI dan Jun.Semua orang ISLAM seluruh dunia menyambut Ramadhan Al-Mubarak.Kita mula kurangkan aktiviti luar dan lebih menumpukan kepada aktiviti dan amalan yang berbentuk kerohanian.Selesai 1 bulan berpuasa,maka sekali lagi kita sibuk meraikan Hari Kemenangan iaitu Hari Raya Aidilfitri yang di nanti nantikan oleh seluruh umat Islam di dunia.

Saya ingin kongsikan dengan anda ialah,sesuatu yang sangat luar biasa dalam sepanjang 9 bulan yang lepas.Saya percaya semua orang melalui ujian dan rintangan.Sama ada dalam pekerjaan sekarang baik yang menguruskan perniagaan sendiri.Saya juga melalui ujian dan getirnya.Syukur alhamdulillah jualan pada bulan September adalah jualan yang paling besar dan tertinggi dalam Supreme Power Agncy.

pageDalam usaha untuk sentiasa ceria,gembira,kaya dan berjaya.Ada beberapa elemen yang sangat penting untuk difahami.’Support Team’ dan ‘Working Group’ merupakan nadi dalam usaha untuk mencapai sesuatu kejayaan.

Terima kasih kepada seluruh pelanggan yang terus memberi sokongan dan kepercayaan kepada saya.My Supreme Power Agency,My Group Leader,My Wife n My Super Hero,My Mom and My all family.u are awesome!

Leave a Reply