Sakit itu Penghapus Dosa

Pelan Warga Emas Great Eastern takafulKita sering dengar penyakit datang selalu di akhir lewat 50 bukan?Itu rumors atau statistik sebenar?

Hari ini ,zaremi akan kongsikan dengan anda apakah claims paling tinggi dalam syarikat ansurans kami.

Bilakah kali terakhir anda bersenam?

Ha ini soalan cepu emas yang kadangkala saya sendiri juga tersepit dengan tugasan dan komitmen kerja yang tidak pernah habis.Makan kita tak pernah miss tetapi exercise kita selalu letakkan priority kurang penting dalam hidup kita.Bukan begitu?

Statistik Tuntutan Claims Jan – Mac 2016

Claims

Saya ingin bawa anda melihat 2 Penyakit Teratas yang mana adalah paling tinggi tuntutan claims di syarikat Ansurans Great Eastern.Lebih separuh peratusan di kuasai penuh oleh penyakit kanser.Dan di ikuti penyakit jantung.Setuju kah tuan/puan semua penyakit ini berpunca dari makanan yang kita makan?

Pelan Daftar Bagi Ibu  Bapa Anda

Mati itu pasti.Hatta dalam mana mana agama ,kita di ajar untuk berdoa dan mengamalkan kesederhanaan dalam hidup.Justeru kita ada kala,tidak mampu melawan takdir dari tuhan yang maha esa.Malah ada juga kata sakit itu penghapus dosa dosa kita yang lalu.Great Eastern Takaful baru baru ini melancarkan Pelan Baru untuk warga emas.Khususnya untuk mereka yang berumur 50 tahun(after next birthday)yang ingin mendapatkan Pelan Takaful yang semestinya patuh syariah dan islamic.

Tiada Medical Check Up dan Semua layak Memohon.

Kalau anda pernah dengar sebelum ini ,Pelan ansurans/takaful bagi warga emas pasti perlu menjalani pemeriksaan kesihatan.Kali ini tidak perlu langsung ke hospital lagi.Anda sudah dapat jimatkan masa untuk beratur panjang memohon laporan perubatan hospital malah kos laporan hospital report juga sudah dapat di jimatkan di situ.Baik bukan?

Jadi ,jika anda berminat ingin mengetahui maklumat lebih lanjut mengenai Pelan Warga Emas boleh hubungi saya 012 – 619 5700  atau dapatkan Pelan Quotation PERCUMA dengan klik sahaja butang di bawah.

click-here

Zaremi Othman
Rakan Takaful Keluarga Anda

Leave a Reply