Pengendali Takaful Terbaik Asia

Great Eastern Takaful Terbaik Asia 2013

Great Eastern Takaful Terbaik Asia 2013

Salam kasih sayang buat semua pembaca budiman.Apa khabar anda semua.Saya berharap anda di luar sana senang sentiasa dalam keadaan baik sejahtera.

Lama sangat dah saya tidak masukkan artikel dalam blog peribadi saya ini.Ada beberapa tugasan luar yang sedikit sibuk untuk saya lapangkan masa menghantar artikel baru.Antara tugasan yang sedang saya usahakan ialah menguruskan peperiksaan agen/wakil dalam agensi saya.Memang tahun ini,syarikat Great Eastern sedang hangat menjalankan program program keusahawanan dalam industri Ansurans & Takaful.

Selain menjual produk dan meyediakan perkhidamatan dalam pasaran,syarikat perlu melihat satu lagi sudut iaitu memperluaskan lagi rangkaian bagi mensasarkan seluruh warga malaysia khususnya memiliki pelan perlindungan dan simpanan mengikut keperluan masing masing.

Oh ya,berita baik ingin saya kongsikan di sini ialah,Great Eastern baru baru ini telah terpilih sebagai sebuah Pengendali Operator Takaful Terbaik Asia 2013.Saya amat teruja mengetahui berita baik ini,maskan tidak.Syarikat yang baru sahaja mendapat sijil takaful dari Bank Negara mendapat sokongan dan kepercayaan di pasaran Takaful.Ini membuktikan syarikat ini mampu berdaya saing dengan pengendali – pengendali takaful yand sedia ada di pasaran.

Usaha yang di tunjukkan oleh warga kerja Great Eastern harus di beri pujian dan mereka bekerja keras untuk memastikan produk dan perkhidmatan yang ada di pasaran mengikut kehendak dan keperluan masa kini.

Sekiranya ada antara anda yang mempunyai adik atau anak buah yang belum ada rancangan untuk bekerja atau menjalankan perniagaan.Saya jemput untuk datang melihat sendiri masa depan kerjaya sebagai Perunding Kewangan Takaful Keluarga.Bagi yang berminat,anda boleh hubungi saya di talian 012-619 5700 untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Leave a Reply