Juara Tidak Pernah Mengalah

Juara Rekrut Takaful TeramaiSabtu lalu,zaremi baru sahaja balik dari Jemputan Raya Celebration 2016 di DoubleTree Hillton Hotel anjuran Great Eastern Takaful.

Jemputan ini adalah jemputan yang di pilih khas berdasarkan
akitivi Jualan Peribadi Konsisten Agent pada bulan Jun dan Julai.

Alhamdulillah ,ia hasil dari kerja keras dari pasukan agensi Supreme Power juga sokongan dan kepercayaan dari pelanggan zaremi yang sentiasa menyokong usaha murni zaremi dalam industri ansurans dan takaful.terima kasih sangat sangat.

Bawa Balik 2 hadiah untuk Agensi Supreme Power.

Terbaik Perfomance Agent Takaful

Pada majlis itu ,zaremi berjaya bawa balik Certificated sebagai Agent terbaik bulan Jun 2016.

Malah officer saya Wong Mei Yee mendapat anugerah Juara Rekrut Agent Teramai di Bawah kategori Non Malay.

2 hadiah ini adalah kebanggan untuk agensi Supreme Power agar kami lebih fokus dan lebih bekerja keras untuk membawa lebih ramai muka muka baru sebagai Pejuang Takaful Great Eastern.

Orang Meniaga Semakin Ramai

Saya ingin mempelawa anda yang sedang menginta – ngintai peluang apakah yang sedang naik meletop.Menjana pendapatan pasif income antara RM 500 –  RM 1000 sebulan. Menyertai kami sebagai perunding profesional dalam industri Takaful.Terus terang saya katakan memang bidang ini tidak semudah seperti meniaga menjual barang.Ia lebih kepada penyediaan polisi atau perjanjian di antara pelanggan dan syarikat ansurans/takaful.Apa yang saya boleh katakan di sini, semakin hari semakin ramai orang meniaga online. Ada ramai pengusaha/peniaga yang meniaga dalam talian.Mereka adalah peniaga senyap senyap yang banyak  menjana pendapatan harian RM100 sehari ke RM500 sehari.

Mereka ini terdedah kepada risiko yang kita sedia maklum tiada Simpanan Tetap di KWSP. Bagaimaana jika mereka di masukan ke hospital akibat sesuatu musibah agak kasihan dan akan menyebabkan perniagaan mereka terganggu.Inilah kerja kita , membantu menyelesaikan masalah mereka.Apa yang kita perlu buat ialah menyampaikan mesej yang betul serta menyediakan Plan yang sesuai mengikut keperluan serta kemampuan pelanggan kita.

Formula saya simple sekali,produk kita sesuai untuk peringkat umur. Baik bayi yang baru lahir sehingga lah ke peringkat executive,profesional dan yang terbaru ialah Pelan warga emas untuk umur 50 tahun ke atas.Jika populasi rakyat Malaysia hari ini ada 30 Juta, bermakna kita ada prospek yang luas.Mungkin 1% pun sudah ada 300,000 bakal pelanggan yang sedang tunggu anda.

Jika anda berminat untuk mengetahui cara menambah pendapatan tambahan atau pasif income secara konsisten.Anda boleh hubungi saya di talian 012-619 5700 untuk pertanyaan atau tinggalkan maklumat pada butang di bawah dan saya akan aturkan temujanji secepat mungkin.

Join-Today-button

Zaremi Othman
Rakan Niaga Keluarga Anda

Leave a Reply