International Finance Award 2018 Fastest Growing Takaful Company – Malaysia 2018

faster growing takaful company 2018

Tahniah di ucapkan kepada Great Eastern Takaful. Berjaya di anugerahkan sebagai Fastest Growing Takaful Company bagi International Fianance Awards 2018.

Pelbagai rintangan dan halangan berlaku dalam tahun 2018 yang lalu, dalam keadaan ekonomi yang tidak stabil, di tambah lagi pealihan kuasa politik malaysia yang berlaku dan harga minya yang tidak menentu. Industri takaful terus berkembang maju dan masih mendapat permintaan yang tinggi.

Kerja keras berpasukan

anniversary great eastern takaful ke 8Bukan mudah untuk meletakkan kepercayaan tambahan lagi syarikat Great Eastern Takaful baru sahaja menyambut ulang tahun yang ke 8 sepanjang penubuhan ini. Idea dan corak kerja yang baru dari CEO baru Great Eastern Takaful En. Shahrul Azlan Shariman berjaya menampakkan beberapa perubahan hasil kerja berpasukan.

Saya yakin dengan usaha sama sebagai branding jenama Great Eastern di pasaran.Ia pasti akan menjadi kenyataan, Great Eastern Takaful boleh mendapat tempat No 1 di pasaran Malaysia. Produk yang cukup komprehensif serta sistem yang profesional akan membawa jenama Great Eastern sebagai platform untuk kita menilai sendiri Great Eastern Takaful pilihan bagi keluarga mereka.

Agensi Great Eastern Takaful Kuala Lumpur

great eastern takaful kuala lumpurUntuk makluman anda, kami juga baru sahaja berpindah ke pejabat baru di Sri Petaling pada Oktober 2018 yang lalu. Masih lagi di Jalan Radin Anum. Cuma kali ini,2 unit terus di jadikan tempat latihan dan pembangunan (trainning & development). Jikalau anda duduk atau bekerja sekitar Cheras, Shah Alam, Puchong, Bangi, Kajang dan KL semestinya lah yang amat dekat dengan agensi kami. Ia tidak lah jauh dan lokasi yang cukup stratergik dengan hanya melalui highway KESAS anda sudah boleh sampai. Atau anda juga boleh mengunakan pengangkutan awam LRT sama ada turun ke Stesen LRT Bukit Jalil atau Stesen LRT Sri Petaling. Daripada situ boleh menaiki grab terus ke agensi kami tidak jauh dalam 5km sahaja.agensi great eastern takaful kuala lumpur

Kalau anda lihat dan membuat sedikit kajian dalam industri takaful di Malaysia. Ia masih besar dan luas ibarat lautan biru yang belum di sentuh. Fokus kita untuk memberikan tempat latihan dan ruang bagi bakal bakal perunding takaful yang baru ingin berjinak – jinak  dalam industri takaful memang inilah masanya.

Jika anda berminat untuk menjadi salah satu daripada keluarga Great Eastern Takaful boleh sahaja tinggalkan butir diri anda di sini. Temujanji akan di aturkan untuk kita kenali lebih dekat bagaimana indsurti ini boleh mebantu anda menjana pendapatan yang anda impikan.

Akhir kata dari saya, merancang awal 2019 ini lebih baik dari langsung tidak merancang. Selamat Maju Jaya.

Zaremi Othaman
Agency Manager
Great Eastern Takaful

Leave a Reply