Hari Sukan Supreme Power Agensi

Sport DaySyukur alhamdulillah ,sabtu lalu agensi kami selesai menjalankan aktiviti bersama untuk Hari Sukan.Just nice mungkin secara kebetulan hari tersebut pula jatuh kepada Hari Sukan Negara iaitu pada 8 Oktober 2016 yang lalu.

Walaupun sederhana namun ianya berjalan baik dan lancar.Program ini sebenarnya secara tidak langsung merapatkan lagi hubungan antara rakan rakan agent lama serta yang baru.Antara aktiviti sukan yang di jalankan di condominium Twin Arkz adalah sepeti badminton dan Ping Pong.Selain dari aktiviti sukan ,kami di bawa jalan(tour) Blok A dan Blok B .Fasilities yang di sediakan di sini sangat bagus serta ruang kawasan yang di sediakan untuk bersantai dan lepak sangat besar dan luas.

Untuk makluman pembaca yang budiman,segaja agensi kami jalankan aktiviti sukan ini di condominium Twin Arkz adalah untuk merasai sendiri kehidupan gaya mewah ala ala barat gitu.Masih baru namun fasilities yang di sediakan tidak mengecewakan.Ini dapat memberikan inspirasi kepada rakan agen baru serta meyakinkan lagi bahawa industri ansurans & takaful mampu memberikan jaminan masa hadapan yang baik dan cerah.

Bagi kanak – kanak sudah tentu mereka lebih sukan dengan aktiviti air.Mandi di infinity pool sangat meriah kalau di temani dengan isteri dan anak anak masing masing.Saya kongsikan aktiviti aktiviti yang berlangsung tempoh hari.

Kepada rakan yang tidak sempat mengikuti aktiviti kami ,insya allah jika ada peluang seperti ini ,pastikan ambil cuti lebih awal.

BadmintonAcara Badminton

Ping Pong
Acara Ping PongPemenangTahniah Kepada Pemenang

TourAktiviti Tour

TourAktiviti Tour II

Mandi PoolAktiviti Pool

pool-2Aktiviti pool II

dinnerMakan Time

dinner-2Makan Time II

happy-birthdayHappy Birthday Yea…!

Terima kasih kepada comittee Supreme Power agensi.Makanan yang di sajikan juga sedap.Walaupun ringkas ,namun kepuasan dan riang melihat pasangan dan keluarga masing masing gembira dan puas.Setidak tidaknya mereka tahu kami bekerja keras untuk keluarga dan masa hadapan.Jumpa lagi…

Leave a Reply