Februari yang Mari

image

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera pembaca yang budiman yang dikasihi allah s.w.t.Penuh syukur alhamdulillah.Jadual aktiviti Januari saya sangat padat(boleh tengok di facebook zaremi othman).Tut,tup da masuk bulan Februari.

Tambah Rakan Niaga Baru

Walaupun cutu Thaipusam hati ini.Malam tadi kelas kami tetap berjalan seperti biasa.Malah ada antara mereka nak datang awal sebab nak cepat belajar dan tambah ilmu lagi untuk pergi ‘closed case’.Gambar di atas adalah seronok dan riang kami apabila seorang lagi Rakan Niaga Baru yang sign kontrak bersama kami.Tengok betapa sempoi dan cerianya kami dalam gambar tersebut.

image

Selamat Datang Syakirin

Malam tadi juga,seorang tetamu baru yang merupajan salah seorang Engineer.Beliau adalah rakan kepada En Zul.Kalau dalam gambar beliau berkolar oren.Syarikin berdiri tegak dan sedikit terkejut dengan cara ‘welcome’ kami yang ‘happening’ dan ‘sempoi’.

Kepada anda yang ingin menyertai kami,menambah pendapatan Pasif Income.Hubungi saya untuk mendapatkan info lanjut bagaimana konsep berniaga dalam Industri Takaful.
012-619 5700 untuk sebarang pertanyaan.

Zaremi Othman
Senior Executive Takaful

Leave a Reply