Covid-19 manfaat tambahan untuk Pelanggan Great Eastern Takaful

18 Mac lalu, arahan bagi perintah kawalan pergerakan telah di umumkan oleh perdana menteri kita YAB Muhyiddin Yassin.

Susulan dari pengumuman tersebut, maka ada yang menganggap ini ialah ‘lock down’ yang pastinya tidak boleh keluar rumah. Atas keadaan cemas ini, maka netizen mula membeli ‘stock’ makanan dengan jumlah yang banyak. Ada yang panggil ‘panic buying’ seoalah – olah macam tiada hari untuk esok.

Keadaan jadi bertambah buruk lagi apabila pengumuman untuk semua intitusi pendidikan dan beberapa sektor kerajaan dan swasta di makumkan tutup sehingga 31 Mac 2020. Atas makluman ini, maka ramailah di antara mereka yang membuat keputusan untuk pulang ke kampung halaman masing – masing.

Sehingga setakat ini,kes Covid-19 kian meningkat dan jumlah kematian turut sama meningkat. Atas prihatin dan sokongan pelanggan Great Eastern Takaful. 3 manfaat baru di sediakan khas untuk mereka yang Di sahkan positif Covid 19. Tambahan manfaat ini Berkshire sehingga 31 Disember 2020 atau dana dari ‘Financial Assistance’ sebanyak RM 1 JUTA yang mana lebih awal.

3 Manfaat Tambahan Pelanggan Great Eastern Takaful

Apakah manfaat pertama yang disediakan oleh Great Eastern Takaful?Elaun hospital sebanyak RM 200 sehingga 60 hari andai anda di kuarantin mana mana hospital kerajaan yang daftarkan bagi rawatan Covid-19.

Manfaat kematian sebanyak RM 20 000 bagi pesakit Covid-19 dan Akhir sekali ialah semua manfaat yang di sebutkan di atas akan turut di sediakan kepada pasangan anda dan anak anda (bagi 18 tahun ke bawah)

Semua manfaat yang di sebutkan di atas kuat kuasa serta merta dan tidak ada tempoh menunggu bagi pesakit yang di sahkan positif Covid19.

Okay, semoga dengan perkongsian kali ni, anda dapat sesuatu yang bermanfaat semasa perintah kawalan pergerakan.

StayHome iya.

Anda Berminat Untuk Sertai Pasukan Kami sebagai Perunding Takaful di tempat anda?

Jangan risau, kami sedia membantu anda untuk menyediakan sessi coaching dan latihan secara PERCUMA.

Klik jer butang di bawah untuk info lanjut.

ZaremiOthman
Unit Manager
Great Eastern Takaful
019-3321710
https://wa.me/60126195700

Leave a Reply