Boleh Saya Dapatkan Penyata Tahunan untuk Penolakan Cukai

Ada tak cara lain yang boleh saya dapatkan Penyata Tahunan untuk Penolakan Cukai? Soalan ini adalah selalu berlaku pada setiap kali hujung suku tahun pertama. Saya juga kadang kadang tidak sempat menyediakan permintaan pelanggan pelanggan saya kerana terlibat urusan di luar pejabat. Misalnya sedang ‘attend trainning’, ‘appoinemt’ dengan ‘customer’ atau sedang menguruskan tuntutan ‘claims’ yang penting.

Beberapa tahun lalu, syarikat sudah pun mengurangkan kos bagi mencetak penyata tahunan. Kata mereka ‘safe earth’ atau selamatkan bumi. Dan boleh saya tahu, berapa ramaikah antara kita ini yang dapat penyata tahunan akan menyimpan dan klipkan ke dalam satu folder?

Untuk masalah ini, saya ada kongsikan 7 langkah untuk anda daftar portal yang telah di reka khas untuk pelanggan pelanggan Great Eastern Takaful. Anda boleh semak status akaun takaful keluarga anda serta mendapatkan lampiran penyata tahunan anda secara dalam talian. Klik E-Statement Great Eastern Takaful di sini.

Saya harap perkongsian artikel kali ini, dapat membantu anda yang selalu mengahadapi masalah untuk melengkapkan borang Pelepasan Cukai Pendapatan Tahunan anda.

Semoga Membantu

Ingin Sertai Pasukan Kami sebagai Perunding Takaful Profesional

Leave a Reply