AVANI Sepang Goldcost Resort

image

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat pembaca yang budiman.Bagaimana aktiviti hujung minggu semalam?Ada sesuatu yang bermanfaat untuk anda dan keluarga?

Ulangtahun Perkahwinan.

2 hari ini,saya dan isteri bersama anak kesayangan kami pergi bermanjakan diri.Lepak santai di AVANI Goldcoast Resort.Ia terletak di Bagan Lalang,Sepang.

Kami ambil kesempatan untuk

raikan ulangtahun perkahwinan di sini.Duduk rehat sekejap dan lepak setelah sibuk dengan urusan kerja dan tugas masing masing.

Walau agak sedikit jauh dari pekan,hotel avani tidaklah begitu membosankan.Ada beberapa aktiviti seperti go kart,memanah,basikal ada di sediakan.Tidak lupa juga aktiviti kanak kanak di Avani Kids pun boleh di dapati di sini.

Saya berborak dengan petugas disini.Rata rata mereka maklumkan,di sini memang lebih kepada rehat dan santai.

Kalau di lihat dari atas.Memang kedudukan hotel ini di bina mengikut susunan sama seperti seolah olah kelapa sawit.Usah risau jika bilik hotel anda yang paling hujung.Kerana,pihak hotel ada menyediakan bus shuttle untuk mengambil dan menghantar sampai ke pintu ‘entrance’.

Saya boleh katakan suasana di sini sangat piece and cool.Malah bilik hotel nya juga boleh dimuatkan lebih dari 5 orang kerana ruang nya yang besar dan luas.

Alhamdulillah,semuanya berjalan baik dan lancar.Rasanya,jika ada lagi ruang dan masa.In sha allah,kami akan datang kunjung lagi.Saya cadangkan kepada anda,sesekali bawa anda dan pasangan datang ke AVANI Goalcoast Resort untuk merasai sendiri pengalaman duduk lepak dan santai di hotel ini.

Leave a Reply