6 Bulan Zaremi Tidak Menulis

Salam sejahtera buat teman yang di hormati.Pertama kali maafkan zaremi kerana berehat panjang dari menulis artikel dalam blog peribadi zaremi othman.

Artikel terakhir zaremi adalah Selamat Tahun Baru 2016.Selepas itu langsung tiada kesempatan masa untuk duduk menulis.Namun,dalam facebook peribadi zaremi masih lagi aktif berkongsi aktiviti.

Aktiviti zaremi sepanjang 6 bulan yang lalu sebenarnya sangat padat dengan melatih agent Part Timer.Zaremi terlibat dalam kelas malam untuk Part Timer iaitu pada setiap Selasa Malam di Agensi Supreme Power,Sri Petaling.Kengkangan masa dengan pelanggan pelanggan zaremi serta agent agent zaremi terpaksa zaremi ketepikan buat sementara  waktu bagi aktiviti menulis.

Walaupun zaremi berehat panjang 6 bulan ini,namun tidak bermakna zaremi tidak melakukan apa apa.Zaremi kongsikan kejayaan untuk anda pada bulan Mei 2016.Zaremi di senaraikan antara Agent Terbaik Takaful bagi bulan Mei 2016.

IMG-20160613-WA0018

Kejayaan ini,zaremi kongsikan bersam dengan pelanggan pelanggan zaremi yang banyak menyokong zaremi dari zaremi mula mula terlibat dalam industri ansurans hinggalah ke hari ini.Zaremi akui,bukan mudah untuk berada dalam kelompok teratas namun atas semangat dan iltizam yang tidak pernah berputus asa menjadikan nama Zaremi Othman berdiri sebaris dengan mereka yang berjaya.

Baiklah,setakat ini dahulu perkongsian zaremi.Ada banyak news/berita yang hendak zaremi kongsikan kepada anda semua nanti.Jadi,nantikan iya artikel zaremi yang seterusnya.Bagi zaremi perlahan lahan susunkan artikel seterusnya iya.

Baik,bagi anda yang ingin mendapatkan khidmat nasihat PERCUMA yang berkaitan dengan Pelan Ansurans & Takaful.Apa salahnya tinggalkan maklumat peribadi anda pada butang ‘click here’.click-here

Zaremi Othman
Rakan Takaful Keluarga Anda

 

Leave a Reply