Kerjaya Takaful Pilihan Saya

Part Time

Hai assalamualaikum w.b.t. dan Salam Sejahtera buat pembaca yang budiman.Bagaimana awal tahun ini?Jadual rancangan azam tuan tuan dan cik puan mengikut seperti rancangan hujung tahun yang lalu?

Saya ada berita baik ingin di kongsikan.Mana tahu,di sini tempat yang boleh membantu ekonomi dan membina kerjaya masa hadapan tuan & cik puan.

Insha allah pada 1Mac 2014,Sabtu jam 9.30am-12.30pm.Great eastern akan mengadakan sessi kerjaya bagi suku tahunan pertama 2014.Saya minta tuan tuan dan cik puan sudi meluangkan sedikit masadatang dan dengar sendiri latar belakang speaker yang pertama ini.Beliau adalah salah seorang orang kuat dalam Great Eastern dan telah memenangi beberapa pingat penghargaan dari syarikat.

Speaker jemputan kita yang ke dua merupakan salah seorang agent yang baru sahaja di naikkan pangkat sebagai Unit Sales Manager.

Semoga perkongsian ini dapat sedikit sebanyak memberi inspirasi kepada tuan & cik puan yang bakal hadir nanti.Mudah mudahan saya dapat berjumpa di majlis ilmu ini nanti.

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut,hubungi saya sekarang 012-6195700.Tiket PERCUMA bagi 5 orang yang pertama.call sekarang.Kata guru saya,hanya yang PANTAS AKAN MENANG!Jumpa nanti iya.

Leave a Reply