Monthly Archives: October 2013

November 2013

Ai guys.Assalamualaikum dan salam sejahtera.Sekejap sahaja yea kita akan masuk ke bulan november 2013.Penghujung bulan ini biasanya ramai yang ‘rush’ untuk ‘close production’ tahunan.Ada juga yang mengintai ngintai peluang baru atau startergi sebelum menjelang tahun baru 2014.Saya dan tim saya … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

September 2013 yang Awesome!

Selepas Q2 iaitu APRIL,MEI dan Jun.Semua orang ISLAM seluruh dunia menyambut Ramadhan Al-Mubarak.Kita mula kurangkan aktiviti luar dan lebih menumpukan kepada aktiviti dan amalan yang berbentuk kerohanian.Selesai 1 bulan berpuasa,maka sekali lagi kita sibuk meraikan Hari Kemenangan iaitu Hari Raya … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

zaremi dengan sandwich

Anda pernah makan sandwich?Yea,sandwich.Ada yang berintikan tuna,salad ataupun telur. Isnin lalu 7/10/2013,saya dan beberapa rakan lain berkesempatan mendengar sebuah kisah kejayaan yang cukup memberi inspirasi kepada kami semua.Beliau yang di maksudkan ialah Sirivat Voravetvuthikun yang berasal dari Thailand. Tak tahu … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Cikgu atau Executive Banks

Terpanggil saya nak kongsikan dengan anda pada 12/10/13.Iaitu Sabtu yang bakal datang ini ialah Business Opportunity Sharing Session(BOSS).Ia merupakan salah satu program ‘bina usahawan’ yang di anjurkan oleh Great Eastern Takaful Sdn Bhd.Saya kenal mereka berdua.Dan salah seorang dari mereka … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Layang Layang

Bilakah kali terakhir anda main layang-layang? Ini soalan yang sangat best sekali.memang terkena kat batang hidung sendiri.Manakan tidak benda ni layan time kecik kecik je.Lepas tu kita layan bola,basikal atau pun sibuk dengan ntah apa apa ntah. Ntah macamna hujung … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment