1200 Lagi Takaful Advisor Di Perlukan Segera

1200 Lagi Takaful Advisor Di PerlukanSaya jangkakan pada tahun 2016 ini adalah sebenarnya tahun untuk kita mencari peluang apa yang boleh di capai dari kita menunggu peluang datang sendiri.

Berita mengenai penutupan beberapa cawangan bank bank besar sudah berlaku dan ia sekarang menjadi viral kepada beberapa laman sosial sekarang.

Ini menandakan rancangan mengurangkan kos pengurusan oleh Syarikat Perbankan menjadi satu tanda yang keadaan ekonomi waktu ini dan akan datang dalam getir dan mencabar.

Peluang Datang Pada Yang Mereka Yang Sudah Bersedia

‘Sediakan payung sebelum hujan’ adalah pepatah melayu paling tepat untuk saya1200 Takaful Advisor Di Perlukan kongsikan artikel saya kali ini.Mereka sudah bersedia merancang pengurusan lebih awal agar kos kerugian tidak berlaku lebih banyak lagi.Produktiviti perlu di teruskan untuk memastikan perniagaan perbankan mereka sentiasa di tahap yang optimum.

Untuk pengetahuan pembaca yang budiman ,Great Eastern Takaful sekarang hanya mempunyai 2400 Agent Melayu sedangkan Populasi Rakyat Malaysia sekarang adalah 30 juta keseluruhannya.60 peratus dari jumlah rakyat Malaysia adalah Melayu Islam dan 80% daripada mereka masih tidak memiliki Pelan Takaful.Jumlah ini terlalu kecil dan itulah sebabnya Great Eastern Takaful sedang bekerja keras untuk membantu mereka yang di luar sana memilih Takaful Advisor sebagai kerjaya mereka.

Modal RM 84.80 Untuk Permulaan

Bercakap mengenai modal permulaan ,saya rasa ini adalah satu satunya modal perniagaan yang paling kecil ada di pasaran .Bukan hendak mendabik dada bercakap besar ,tetapi itulah hakikatnya.Bahkan anda tidak perlu risau untuk simpan stok atau maintain PV kerana semuanya adalah ‘as a sales idea’.

Apa kos kerugian saya?Saya berani cakap tiada langsung kos kerugian yang akan di tanggung.2 situasi sahaja yang akan terlibat di sini iaitu komisen di bayar selepas pelanggan setuju dengan sales idea tersebut atau tidak membeli(reject) sales idea yang kita propost.Itu sahaja.

Tips yang boleh saya kongsikan untuk anda yang yang baru menceburi industri ini ialah ‘Focus Next Other Prospect’.Berminat untuk serta tim zaremi atau inginkan info lanjut bagaimana Industri Takaful membantu ekonomi keluarga anda.Hubungi 012 – 619 5700 untuk kita set temujanji atau klik sahaja sekarang!

Join-Today-button

Zaremi Othman
Berjaya Bersama

Leave a Reply